• LinkedIn
  • Twitter

Bloemenbureau Holland partner van Deutsche Meisterschaft der Floristik 2024

22 juli 2024

Op 16 en 17 augustus vindt het Duitse bloemistenkampioenschap plaats in Berlijn. Als trotse partner van Deutsche Meisterschaft der Floristik (DMF) dragen we bij aan de realisatie van dit event en daarmee aan internationale aandacht voor de bloemsierkunst.

DMF 2024: vakmanschap op het hoogste niveau

Afbeelding
dmf
© Fleurop AG

Het Duitse bloemistenkampioenschap, dat om het jaar georganiseerd wordt, vindt dit jaar plaats in Berlijn. Op dit evenement strijden de winnaars van de Duitse deelstaten om de titel van beste bloemsierkunstenaar. De wedstrijd vereist niet alleen technische kennis, maar ook een hoop creativiteit en authenticiteit. Het tweedaagse evenement is al meer dan veertig jaar een inspiratie voor professionele bloemisten en tienduizenden bloemenliefhebbers. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om toptalenten en hun adembenemende creaties van dichtbij te bekijken. 

Trotse partner van DMF

Afbeelding
dmf

Dit jaar is Bloemenbureau Holland - naast Fachverband Deutscher Floristen (FDF),  FleuraMetz, Fleurop AG en Smithers-Oasis, een van de partners van het evenement. Hiermee ondersteunen we niet alleen de realisatie van het evenement, maar ook de jonge talenten die bouwen aan hun carrière. Daarnaast draagt deze wedstrijd bij aan het positieve imago van de bloemsierkunst als beroep en biedt het een platform om bijzonder bloemwerk aan het grote publiek te tonen.

Meer weten?
Neem gerust contact op met Monique Kemperman via mkemperman@bloemenbureauholland.nl.